dilluns, 6 de juny del 2016

Eucaristia Familiar final de curs

Diumenge 6 de juny vam celebrar la darrera eucaristia familiar del curs. En la celebració va fer la primera comunió la Clara Evangelista del grup de Mou-te de 5è, el qual va tenir un rol particular a tota la celebració.
Després d'escoltar i veure projectat el conte "Història d'unes llavors" i la paràbola del sembrador, vam veure que en la vida hem de donar fruits com les llavors, i caure en una terra bona. El pa trencat per ser compartit i repartit s'assembla a la llavor que també es trenaca per poder germinar. Així volem que sigui la nostra vida, tal com va ser la vida de Jesús.
Uns quants del grup de 5è van llegir le s pregàries, i la resta van presentar les ofrenes. Una d'elles era un mural que representava la vida del grup al llarg de l'any.
Després de resar el parenostre amb tots els nens i nenes al voltant de l'altar, es va repartir a cadascun una bosseta amb llavors que fos un record de la celebració.

Després de la comunió, la Clara va llegir un bonic text que havien utilitzat durant el curs de Mou-te, i la Núria, la monitora de 5è va oferir-li un Nou Testament.
A l'acabar l'eucaristia hi va haver la projecció de fotografies de totes les activitats del curs, escoltant la cançó "La nostra amistat", i per acabar, vam fer una rotllana al voltant de l'església i vam cantar "l'hora dels adéus".

Amb aquest bon regust acabem el curs i ens donem cita el tercer diumenge d'octubre, el 16, per la primera eucaristia familiar del curs 2016-2017. Cada tercer diumenge de mes ens trobarem tots, nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, monitors i altres membres de la comunitat educativa.
Bones vacances a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada