dimarts, 19 d’abril del 2016

Temps de Pasqua, renovem el nostre Baptisme


Aquest diumenge 17 d'abril vam tornar a omplir l'església de sant Agustí per celebrar l'Eucaristia Familiar. El ciri pasqual i la pica baptismal presidien la celebració en la que un grup de Mou-te de sisè ens va llegir l'evangeli dels dos deixebles que van cap a Emmaús.

Després de comentar-ho, els nens i nenes de Mou-te de 4t van anar cap a l'altar amb el ciri del seu baptisme. A mida que arribaven el celebrant els va posar una creu, van encendre els seus ciris del ciri pasqual i tots vam renovar en veu alta les promeses del baptisme.


Aquest senzill acte vol ser un lligam entre el baptisme i la comunió que molts d'ells rebran per primera vegada en les properes setmanes.

El grup de sisè va llegir les pregàries que havien preparat i un grup de quart va preparar la taula de l'eucaristia, amb les ofrenes habituals a les que hi van afegir un mural amb fotografies dels bateigs dels membres del grup.

Els dies 1, 22 i 29 de maig hi haurà les celebracions de les Primeres Comunions i el 4 de juny ens tornarem a trobar per l'Eucaristia Familiar de comiat del curs.
Felicitem des d'aquí tots els nens i nenes que combregaran per primera vegada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada